Снабдете се с оръжеен сейф преди началото на ловния сезон

Снабдете се с оръжеен сейф преди началото на ловния сезон

Ловен сезон 2016/2017

 

По последни данни на Българския ловно-рибарски съюз, ловния сезон 2016/2017 година ще да бъде открит на 13ти август. Препоръчително е всички ловци, желаещи да вземат участие и тази година, трябва да се подготвят добре.

Най-скъпото нещо за всеки ловец, след ловните трофеи и страхотните спомени и преживявания, разбира се, е тяхното оръжие. Със сигурност всеки запален ловец, поддържа ловното си оръжие в изправност, но това не е достатъчно. Нужно е то да бъде защитено от хора, които не знаят как се борави с такъв ценен предмет, а и да е скрито от променливите климатични условия. За да може оръжието Ви да е в безопасност, е силно препоръчително всеки ловец да има оръжеен сейф. Не забравяйте, че оръжията Ви не са застрашени само от потенциални крадци, а и от малки любопитни деца. Проучванията показват, че не са малко случаите на неволно ранено дете в неконтролирана игра с бащиното ловно оръжие.

Затова оръжейният сейф е нещо задължително за всеки ловец. В онлайн магазин SEIFOVETE.com предлагаме огромно разнообразие от оръжейни сейфове. Уверете се сами!

Започнете Вашия ловен сезон със спокойствие и сигурност.

← назад