Сейфът – средство за масова употреба

15 април 2024 г.

Ето някои от най-интересните предназначения и факти за сейфовете:

 

  • Най-скъпият трезор в света е на цена от 339 000 долара.
  • Colosimo е най-малкият сейф в света. Германската компания Döttling е неин производител. Сейфът е с размер 1:13 с банков депозитен сейф и е предназначен за съхранение на ръчен часовник.
  • Най-гигантският сейф в света тежи 1814кг. Преднасначен е за съхранение на оръжия и се намира в Nashville Safe House.
  • Една от най-скъпите подправки в света (т.нар. „златната подправка" ) – шафранът, в някои ресторанти се съхранява в сейф.
  • Очите на Айнщайн се пазят в сейф в Ню Йорк.
  • Най-сензационната находка в света (т.нар. чиния на Ной) е скрита в сейф във Варна. Тои феноменален артефакт стои потулен поради страх на учените, че тя би могла да преобърне досегашните научни изводи за произхода на световната цивилизация.

Ако не страдате от мания по "всичко най", то това не значи, че не би Ви бил полезен един сейф в дома. Сейфът, колкото и да е малък или опростен, със сигурност защитава до известна степен вещите Ви, дори и да е с най-обикновена касова брава.

Ние, от Seifovete.com, не Ви предлагаме най-големият, най-тежкият, най-скъпият сейф. Предлагаме точно тези продукти, които биха били от нужда и полза в дома на обкновения човек.

Някои от Вас може би да са се запознали с наши продукти на Security Expo 2016 в София. Бяхме изложили разнообразни видове сейфове и сейфови кутии с различни размери, начин на заключване, обем, производител и т.н.

Ако не сте успели да посетите събитието, можете да разгледате разнообразието от продукти, които предлагаме и онлайн или на място в Мострена зала BRAVITE.com.