Имаме ли нужда от сейф в колата си?

15 април 2024 г.

 

Отговорът на този въпрос зависи от това, доколко бихте желали да сте сигурни, оставяйки паркираната си кола временно пред магазин, заведение или пък пред Вас. Разбира се, ако самата Ви кола не е защитена до известна степен поне, то едва ли един сейф в колата би помогнал за защита на вещите Ви. Все пак за да затрудним автокрадец до последно, се предлагат и такива модели сейфове за автомобили, които да се захванат с анкерни болтове за желаното място в превозното средство или пък се заключват посредством дълъг кабел, който да е здраво завързан за Вашата кола и едновременно с това да е обвързан и с отключването му.

Най-добре е да се монтира или скрие на такова място, за което не би се предположило, че е възможно да се побере сейфова кутия и също така е желателно да не разпространявате информацията, че имате сейф в колата. Все пак не се препоръчва да оставяте документите на автомобила си в такъв сейф или други по-важни ценности. Знайте, че един такъв сейф в автомобила би допринесъл за по-висока степен на сигурност, но все пак няма да е 100-процентова.

Такъв тип продукт е подходящ особено за доставчици на фирми, за куриери, монтажни екипи, таксиметрови коли и за всеки, пътуващ често с пари или други ценности в колата.

Всеки преносим сейф за автомобил е с различни характеристики - секретно или електронно заключване, начин на закрепване за повърхност, брой касови отделения, килограми и обем, захранване, ако е с електронна клавиатура, степен на защита, цвят, покритие и други.

Следете и в онлайн магазин SEIFOVETE.com за нашите скорошни предложения за преносима сейфова кутия за автомобил на най-изгодни цени!