Изключително изгодни цени за клиенти на едро

24 април 2024 г.

В онлайн магазин Seifovete.com ще намерите голямо разнообразие от сейфове и сейфови кутии с отлично качество на най-ниски цени на пазара. Получаваме нови продукти и/или зареждаме вече предлагани такива на всеки 1-2 месеца, в зависимост от Вашите запитвания и нужди. 

Предлагаме изключителни ползи за Вас, ако Вие сте собственик на хотел, банка или друга институция или фирма, в която е нужно да подсигурите клиентите си. Още нещо за вас, собственици - за големи количества, ще получите ОТСТЪПКИ. Възползвайте се, отправете Вашето конкретно запитване и ние ще Ви изготвим индивидуална оферта.

Също така - не забравяйте за нашата БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА в рамките на 2 дена до Вашия адрес, ако Вашата поръчка надхвърля 100лв. Ако имате конкретно запитване за модел, размер или имате въпрос, свързан с монтажа или друга информация, не се колебайте да се свържете с нас на 0893 334 218 или да ни пишете на нашата поща: office@seifovete.com. Ще обърнем внимание на Вашето запитване при първа възможност.

Не забравяйте, че с нас Вие сте защитени!

Seifovete.com на изложение SecurityExpo 2016 в София:

И най-новите ни продукти - метални архивни шкафове. Различни размери, брой рафтове. Повече за тях, прочетете на следния линк.