Защо е от полза да имаш архивен шкаф в офиса си?

Защо е от полза да имаш архивен шкаф в офиса си?

метални архивни шкафове

 

От Seifovete.com можете да намерите изключително професионално решение за организиране на вещите във Вашия дом или офис.

Ако не Ви  нужна такава сигурност, каквато би Ви предоставила притежанието на сейф, тогава може да се насочите към нашите архивни метални шкафове - функционално и професионално решение за съхранение на документи в офис, инструменти, техника, медицинско оборудване и други.

Шкафът е със сив цвят, семпъл и подходящ почти за всеки офис. Вътрешното разпределение е много удобно за архивиране на папки с документи, съхранение на консумативи за офиса и прилежно подреждане на офис пространството. А един или няколкото рафта в самия шкаф допринасят за по-добрата организация на вещите в него. Металните архивни шкафове се предлагат в 3 размера, а  броят на рафтовете може да се коригира /в зависимост от размера на шкафа/, както и нивото на разположението им.

Има много случаи, когато се изисква по-голяма степен на сигурност на съхранение и заключване на документите, които съхранявате. Във всеки случай най-сигурният вариант е наличието на сейф – колкото по-здрав е, огнеупорен, водоустойчив, със стабилна заключваща система, монтиран на скрито място за под или стена, толкова по-сигурно.

Но ако Ви е нужно само решение за Вашите документи – трите модела метален шкаф са идеалният вариант за Вас. Те осигуряват значително по-професионално заключване спрямо обикновените шкафове от ПДЧ. По-голямо преимущество в тяхна полза е и че те имат по-голяма дълготрайност и осигуряват по-голяма защита от огън и вода, спрямо шкафовете от ПДЧ.

Важно условие за запазване на устойчивостта на рафтовете е те да не се претоварват. За всеки метален шкаф е предписана носимоспособността на рафтовете. Метални шкафове, произведени в Китай, се сглобяват на място посредством болтове.

Поръчвайки архивен шкаф от нашия сайт, автоматично ще Ви бъде калкулирана сумата по доставката, според килограмите на избрания от Вас продукт и според периодa, в който желаете да Ви бъде доставен шкафа.

← назад