Архивни шкафове | SEIFOVETE.com

Архивни шкафове (0)

Серията архивни шкафове в тази категория включва шкафове за съхранение на архиви, документи, книги и други хартиени документи във вашия офис. Моделите се различават по размер, обем, тегло, брой рафтове. Позицията на рафтовете може да се регулира според индивидуалните предпочитания и нужди. Изработени са от метал със светло сивото покритие с прахово боядисване.
 
Предимства на архивните шкафове:
  • Модерен дизайн, подходящ за всяка офис среда
  • Избор от 3 размера с височина от 90 см – 1850 см
  • Тристранно заключване (болтова конструкция, заключваща се отгоре, отдолу и отстрани на вратата) с 2 налични ключа в комплекта - гаранция за устойчивост на ключалката и сигурност за съхраняваните документи
  • Бърз и лесен достъп до съхраняваните документи
  • Удобство за сортиране на съхраняваните документи в класьори на между 1 - 4 рафта

Какво е предназначението им
Металните архивни шкафове са подходящи за съхранение на архиви в офиси, административни сгради, банки, счетоводни кантори и пр. На рафтовете в шкафовете могат да бъдат съхранявани папки, класьори, книги, тефтери, каталози и други документи, които не са от първостепенна важност. Металните архивни шкафове нямат сигурността и здравината на сейф, а са предназначени основно за по-лесна организация.

Във всеки комплект има по два броя ключове. Всеки продукт се предлага в разглобен вариант, но в комплект получавате и инструкции за сглобяване, което може спокойно да направите сами без помощта на специалист.