Сейф ASM-25 CL | Сейфовете

Сейф ASM-25 CL

  • Марка: Promet
  • Модел: ASM-25 CL
  • Наличност: Да
(3.7 от 5) 3 оценки | Остави коментар
327.96 лв.
 
Цена без ДДС: 273.30 лв.

Speedy

Офис сейф ASM-25 CL за съхранение на ценности, документи, малки суми пари и оръжие. Заключването се осъществява чрез сейфова брава MAUER + допълнително кодово механично устройство с постоянен код. 

В сейфовата кутия може да се монтира етажерка по желание за по-добро разпределение на съдържанието в него. Има фабрични отвори за монтиране към под и/или стена.

 

Характеристики на продукта
Външни размери 250x340x305 мм
Вътрешни размери 246х336х226 мм
Вид заключване Механичен код + касова брава
Брой рафтове 1 бр
Тегло 14 кг
Обем 19 л
Дебелина на стените 2,5 мм
Дебелина на вратата 5 мм
Гаранция 2 год

19.12.2020

Сейф ASM-25 CL

Сейфа е абсолютна десятка от към цена ,размер,качество и надеждност .Доставката беше също на ниво бързо и добре опаковано.Препоръчвам
Явор Ганчев

25.09.2020

ASM-25 CL

7 месеца по-късно същата работа.
Николай Узунов

23.02.2020

ASM-25 CL

Единствения истински сейф с подобни размери, който намерих, на най-добра цена. Останалото са пощенски кутии... Пакетирането беше ужасно - просто единичен картон! Дъно на опаковката липсваше и боята на сейфа беше остъргана до метал. За съжаление на мястото, където го монтирах дъното се вижда най-много! Реших да не се заяждам и да го връщам, но е редно при подобна цена да се обръща внимание на пакетирането и доставката !
Петко Иванов
Отговор:
Здравейте г-н Иванов, Благодарим за коментара Ви. За нас е изключително важно да сме наясно, когато има проблем, зависещ от нас, но и в случай, че е причинен при самото транспортиране. В случая – такава е фабричната опаковка. След постъпилия сигнал от Вас, със сигурност ще го вземем предвид и ще подсилваме опаковката. Напомняме Ви, че имате право да върнете/ замените продукта в рамките на 14 дни. Надяваме се да останете наш клиент и занапред. Поздрави, Екипът на Seifovete.com

Добави коментар

Оцени

Изпрати запитване

затвори X
Виж количката