Метален офис сейф с електронно заключване

Метален офис сейф с ел. заключване S25E

  • Марка: Seifovete.com
  • Модел: 102105
  • Наличност: Да
(5 от 5) 1 оценки | Остави коментар
115.00 лв.
 
Цена без ДДС: 95.83 лв.

Speedy

Офис сейф подходящ за хотели, офиси и жилища, за съхранение на документи, ценности, късоцевно оръжие и др.

Заключваща система на офис сейф с електронно заключване се състои от ръкохватка за отваряне на вратата, клавиатура за набиране на избраната комбинация от цифри, ключалката за аварийно отключване на сейфа с тубуларен ключ, която е покрита с капаче за по-висока сигурност. Кодът може да се състои от между 3 до 8 цифри.

От вътрешната страна на вратата се намира червен бутон, с който се занулява кода при нужда. При първото отваряне на сейфа той задължително се натиска и се въвежда нов код, който да се знае само от потребителя му.

Вратата и стените са изработени от стомана за по-висока степен на сигурност. Има възможност за закрепяне към стена и под чрез предварително направени за целта отвори. За улеснение при покупка на метален офис сейф с ел. заключване S25E, освен 2 броя тубуларни ключове, болтове за монтиране към под/ стена, получавате и инструкции за настройване на кода, смяна на кода, кога се използва червения бутон, как и т.н. Сейфът е с 2 (две) години гаранция.

 

Кратко видео ревю:

Характеристики на продукта
Външни размери 250х350х250 мм
Вътрешни размери 240х340х200 мм
Вид заключване Електронна брава + тубуларна ключалка
Тегло 7,5 кг
Тегло с опаковка 7,6 кг
Обем 16 л
Дебелина на стените 1,5 мм
Дебелина на вратата 3 мм
Гаранция 2 год
Брой ключове 2 бр

12.04.2016

Доста ми харесва сейфа. Най-вече се реших да го взема, понеже има гаранция. И хубаво, че има инструкции на български, че вече един път ми се наложи да сменям кода.
Павел Иванов

Добави коментар

Оцени

Изпрати запитване

затвори X
Виж количката