Сейфова касета със секретна ключалка Стандарт

Сейфова касета със секретна ключалка Стандарт

  • Марка: Mauer Assa Abloy
  • Модел: 100113
  • Наличност: Предстоящо зареждане
(5 от 5) 1 оценки | Остави коментар
86.88 лв.
 
Цена без ДДС: 72.40 лв.

Speedy

Сейфова касета икономична серия със секретна ключалка Стандарт 170х310х250 мм на производител Mauer Locking Systems. Този сейф е подходящ за съхранение на документи, ценности, късоцевно оръжие, както за дома, така и за хотелските комплекси.

Сейфът с касова брава е идеалното решение за защита на вашия лаптоп. Той е изработен от стомана с дебелина 2 мм и има касова брава, така че може да се използва на всяко място. Можете също така да избирате между два различни размера в зависимост от това колко място ви е необходимо за съхранение на вещите ви. И тъй като предлагаме безплатна доставка, няма причина да не си купите една още днес!

Сейфът Standard е идеалното място за съхранение на всички ваши важни документи, бижута, часовници и други дребни ценности. Лесно е да инсталирате нашия продукт във всяка стая у дома или в офиса, така че той винаги да бъде наблизо, когато е най-необходим. Ако някой проникне в дома ви, докато ви няма, няма да се добере до нищо ценно, защото всички ценности ще бъдат безопасно заключени в нашия сейф със секретно заключване Standard. 

Характеристики на продукта
Външни размери 170х310х250 мм
Вътрешни размери 130х270х210 мм
Тегло 6 кг
Дебелина на вратата 3 мм
Гаранция 2 год
Брой ключове 2 бр

12.02.2017

Перфектен за ценности и оръжие! Качествена изработка на Мауер - какво повече може да желае човек! Препоръчвам !
Петко Петров

Добави коментар

Оцени

Изпрати запитване

затвори X
Виж количката