Огнеупорен сейф F60E с две ключалки | Seifovete.com

Огнеупорен сейф F60E с два вида заключване

  • Марка: Seifovete.com
  • Модел: 102130
  • Наличност: Предстоящо зареждане
(5 от 5) 1 оценки | Остави коментар
680.00 лв.
 
Цена без ДДС: 566.67 лв.

Speedy

Огнеупорен сейф, който може да защити ценности, пари, документи и други ценни вещи, до 1 час при пожар или кражба с взлом, в помещението, където се намира. Снабден е с 4 масивни стоманени заключващи шипа, които се задвижват чрез дръжката на вратата, и 2 стационарни такива, които се подават от вратата на сейфа. Между стационарните шипове е монтиран малък шип, при натискането на който останалите 4 шипа могат да се покажат навън и да се заключи вратата. Тогава става възможно и завъртането на дръжката, която е монтирана на вратата, за по-лесно отваряне и затваряне на сейфа.

Вътрешно чекмедже и рафт за съхранение на по-дребни предмети и ценности. 

При направени тестове за пожароустойчивост е установено, че сейфа отговаря на UL стандартите за огнеупорност и безопасност. При външна температура 1010°C, температурата вътре в сейфа не се повишава над 160°C, за 1 час. При тези температура хартиените документи, намиращи се вътре, биха останали невредими.

За по-висока защита, сейфът се заключва по два начина - с електронна клавиатура и със секретна ключалка. За отключване и заключване на сейфа е задължителна употребата и на двете ключалки. Електронната брава работи с код от 4 до 8 цифри и с 4 бр батерии AA 1.5V. Под капачето от дясната страна на клавиатурата се намира аварийна тубуларна ключалка, която може да използва в случай на забравен код или изтощени батерии. Използването на тубуларната ключалка не е достатъчно за отключване/заключване на сейфа. Трябва да се използва задължително и секретната ключалка. На вътрешната страна на вратата, до кутийката за батериите се намира червен бутон, който при натискане занулява кода, който е зададен. 

За ситуация, в която батериите на електронната брава са изтощени и не можете да въведете код за отключване, в комплекта към сейфа има авариен модул за захранване. На долната страна на електронната брава има отвор, чрез който модула се свързва. Той също работи с 4 бр. AA батерии.

Сейфът няма отвори за монтиране към под/стена.

Характеристики на продукта
Външни размери В600xШ480xД480 мм
Вътрешни размери В463xШ343xД300 мм
Вид заключване Електронна брава и секретна ключалка
Брой рафтове 1 бр
Тегло 88 кг
Обем 48 л
Дебелина на стените 64 мм
Дебелина на вратата 73 мм
Гаранция 2 год
Брой вътрешни касети 1 бр
Брой ключове 2 бр за трейзъра + 2 бр за аварийна ключалка + 2 бр за секретна ключалка

16.08.2021

Здравейте, искам да направя запитване имате ли в наличност огнеупорен сейф F60E с два вида заключване, модел 102130
Емел Салихова

Добави коментар

Оцени

Изпрати запитване

затвори X
Виж количката