Огнеупорен сейф с електронна и секретна ключалка | Seifoevete.com

Огнеупорен сейф с електронна и секретна ключалка

  • Марка: Seifovete.com
  • Модел: 102133
  • Наличност: Да
(0 от 5) 0 оценки | Остави коментар
360.00 лв.
 
Цена без ДДС: 300.00 лв.

Speedy

Сейф, който може да защити до 1 час вещи, ценни книжа, документи и други ценности, в ситуация на пожар в помещението, където е монтиран. Подходящ за използване в банкови институции, офиси, у дома или друг тип помещения, където е необходимо високо ниво на защита.

За осигуряване на висока защита, сейфът е снабден с два вида заключване - електронна клавиатура с цифров код и допълнителна секретна ключалка. За отключване и заключване на сейфа е задължителна употребата и на двете ключалки. Елекронната брава работи с код от 4 до 8 цифри и с 4 бр батерии AA 1.5V. Под капачето от дясната страна на клавиатурата се намира аварийна тубуларна ключалка, която може да използва в случай на забравен код или изтощени батерии. Използването на тубуларната ключалка не е достатъчно за отключване/заключване на сейфа. Трябва да се използва задължително и секретната ключалка. На вътрешната страна на вратата, до кутийката за батериите се намира червен бутон, който при натискане занулява кода, който е зададен. 

В комплекта с ключовете, отвертката и упътването за употреба, има и модул за аварийно захранване на електронната брава. Ако батериите, който са поставени са изтощени, свържете този модул към бравата чрез отвора, предназначен за това /намира се от долната страна на бравата, точно по секретната ключалка/. За захранване на модула са необходими 4 бр батерии АА 1,5V.

Съответства на UL стандарти за безопасност.

Сейфът няма отвори за монтиране към под/стена.

Характеристики на продукта
Външни размери В345xШ487xД400 мм
Вътрешни размери В215xШ358xД265 мм
Вид заключване Електронна ключалка + секретна ключалка
Брой рафтове 1 бр
Тегло 45 кг
Обем 20 л
Дебелина на стените 62 мм
Дебелина на вратата 80 мм
Гаранция 2 год
Брой ключове 4 бр

Добави коментар

Оцени

Изпрати запитване

затвори X
Виж количката