Пожароустойчив сейф F30EK с електронна ключалка | Seifovete.com

Пожароустойчив сейф F30EK с електронна ключалка

  • Марка: Seifovete.com
  • Модел: 102132
  • Наличност: Предстоящо зареждане
(5 от 5) 2 оценки | Остави коментар
295.00 лв.
 
Цена без ДДС: 245.83 лв.

Speedy

Огнеупорен сейф за офис помещения, банкови институции или други бизнес сгради. Предназначен за съхранение на документи, ценности и ценни книжа в случай на пожар.

Стените и вратата на сейфа са изработени от специална пожароустойчива сплав. При направени тестове за пожароустойчивост е установено, че сейфът издържа до 1 час, при външна температура 1010°C. Вътрешната температура в сейфа се запазва до 160°C. Отговаря на UL стандарти за безопасност.

Електронната ключалка работи с код от 4 до 8 цифри. От вътрешната страна на вратата е монтиран червен бутон за зануляване на кода за отключване и заключване на сейфа. На външната страна на вратата под капачето до електронната клавиатура се намира тубуларна ключалка, която може да се използва за отключване при ситуация на забравен код или изтощени батерии.  В комплект с аварийните ключове и отвертка, е включен и модул за аварийно захранване на електронната клавиатура. В ситуация на изтощени батерии на ключалката /които се поставят от вътрешната страна на вратата на обособеното за целта място/, аварийното захранване се включва в отвора, намиращ се отляво на клавиатурата и сейфа се отключва с кода, с който е заключен. Модулът за аварийно захранване, както и ключалката на сейфа работят с 4 бр 1.5V AA батерии.

Сейфът няма отвори за монтиране към под/стена.

Характеристики на продукта
Външни размери В300xШ420xД360 мм
Вътрешни размери В180хШ300хД225 мм
Вид заключване Електронна ключалка с аварийна тубуларна ключалка
Тегло 31 кг
Обем 12 л
Дебелина на стените 58 мм
Дебелина на вратата 84 мм
Гаранция 2 год
Брой ключове 2 бр тубуларни ключа

19.11.2021

Скоро ще го имате ли?

Кога пак ще го имате този продукт???
Василка Кукова

31.12.2018

Идеален сейф за дома
Продан Анастасов

Добави коментар

Оцени

Изпрати запитване

затвори X
Виж количката