Огнеупорен сейф с цифрова брава Size XL
Огнеупорен сейф с цифрова брава Size XL
Огнеупорен сейф с цифрова брава Size XL
Огнеупорен сейф с цифрова брава Size XL
Огнеупорен сейф с цифрова брава Size XL

Огнеупорен сейф с цифрова брава Size XL

Редовна цена
720.70 лв
Намалена цена
720.70 лв
Редовна цена
Цена без ДДС: 576.56 лв
Огнеупорните сейфове от серия YFM се предлагат в няколко размера, отлично вписващи се като визия и функционалност за ползване в ...  Прочети повече
Огнеупорните сейфове от серия YFM се предлагат в няколко размера, отлично вписващи се като визия и функционалност за ползване в дома, офиса, хотела. По-големите размери разполагат и с рафт и вътрешно чекмедже.
Марка:
Модел:YFM/520
Наличност:Наличен

Безплатна доставка на поръчки над 100лв. и под 30кг.

Към този продукт получавате 2 години гаранция

Описание

Характеристики: модел YFM/520/FG2/B - размер XL (екстра голям) пожароустойчивост до 60 мин за документи дигитална брава, която реагира при докосване за въвеждане на код 3-12 цифров код висока защитеност с над 1 млн цифрови комбинации опция за програмиране на временен код за гостуващи потребители пасивни шипове откъм пантите корпус от стомана, допълнително обработен с епоксидно покритие, за защита от ръждясване сертифициран съгласно Шведски и Корейски стандарти елегантна ръкохватка кукички за ключове от вътрешната страна на вратата 2 отвора за закрепване към под тайно въвеждане на код, чрез натискане на произволни цифри преди или след истинския код безшумно въвеждане на кода В случай че се въведе грешен код, бравата се заключва за 3 мин (времето се избира от ползвателя). Освен това има опция за забрана за активиране на клавиатурата и отключване на сейфа между 1 и 48 часа. Продуктът съдържа: сейф 4 батерии инструкция опаковка Сейфът се доставя на палет, с куриерска фирма СПИДИ, като цената за доставка е 65лв.

Характеристики
Външни размери: 522х404х440 мм
Вътрешни размери: 410х300х300 мм
Брой рафтове: да
Тегло: 53кг
Обем: 37л
Гаранция: 2 години
Комбинирай с

Бърза Поръчка

Безплатна Доставка

Безплатна и бърза доставка за поръчки над 100лв и под 30кг

30 Дни Право На Връщане

Можете да върнете продукт до 30 дни след закупуването му

Сигурно Плащане

Плащанията се обработват с 
максимално ниво на сигурност