Хотелски сейфове на цени от 60.34 лв. без ДДС | SEIFOVETE.com

Хотелски сейфове (7)

В тази категория са поместени сейфове за хотелски стаи и модули за рецепция, които предлагаме. Обикновено те са със специално заключване – с електрона брава с програмируем /сменяем/ код и с трезорна брава. Тук са приложими и т.нар. Мастър системи.

Компактни и лесни за използване, нашата гама от хотелски сейфове предлагат сигурни възможности за съхранение на вещи. Идеални за ваканционни наеми, AirBnB и хотели, нашата гама от компактни сейфове в стаи под наем се предлага с доставка на следващия ден. Налични са от сейфове за хотелски стаи във вариации от цветове и размери, както с или без рафтове.

Какво представляват хотелските сейфове
Хотелските сейфове за стабилни сейфови кутии с електронни брава, предназначени за сменяем код за всеки нов наемател на стаята. Кодът се нулира при всяко отваряне на вратата.

С какво тези сейфове са по-сигурни от други
Гамата от хотелски сейфове в SEIFOVETE.com покрива всички нужди за разнообразни имоти - хотел, къщи за гости, B&B, рецепция на хотел. Сейфът в хотелската стая придава една сигурност в гостите на хотелите. Те дават  спокойствие, че ценните вещи са на сигурно място, когато в стаята влиза външен човек, за да почисти.

Какво е предназначението им
Предназначен за съхранение на документи и ценности в хотелски стаи, в офиса или у дома. Вратата се заключва с програмируем цифров код. Захранва се от 4 батерии. Закрепя се за стената посредством фабрично направени отвори за целта. Сейфовете за хотелски стаи са многопотребителските сейфове са предназначени за многожилищно ползване в хотели, болници, домове, друг тип обекти за отдаване под наем на многопотребителска употреба, така че всеки нов потребител да може да програмира личния си код при отваряне или затваряне на сейфа.

Към всеки модел се предлага и авариен ключ, ако случайно се загуби някъде последният използван код, да може да се отключи.