Усилени сейфове Yale | SEIFOVETE.com

Усилени сейфове (10)

Усилените сейфове, наричани още взломоустойчиви сейфове са предназначени за тези, които се нуждаят от относително високо ниво на сигурност на достъпна цена. Надеждността на тези сейфове идва от висококачествените материали, от които е изградено тялото, сигурната ключалка, тристепенно заключване, както и специалната защита против рязане и разпробиване. Предназначени са за съхраняване на важни документи, оръжия и други ценности в офис сгради, къщи и апартаменти. Такива сейфове могат да предпазят от неоторизиран достъп за относително дълъг период от време, но не осигуряват висока степен на защита при възникнал пожар в помещението, където са монтирани.

Какво представляват усилените сейфове
Наричани още взломоустойчиви, те осигуряват на ползвателите високо ниво на сигурност на много достъпна цена. Надеждността им идва от висококачествените материали, от които е изградено тялото и сигурната ключалка.

С какво тези сейфове са по-сигурни от други
За високата сигурност гарантира прилежащият им двоен  корпус  със  специална  защита  против  рязане и разбиване, тристранно заключване, което осигурява още по-труден достъп със сила, както и скрити панти, за които би бил известен единствено собственикът на сейфа. Освен, че теглото им е между 40 и 120 кг, още по-трудно би било да се изнесе една такава каса от дома/ офиса, ако тя е монтирана здраво за пода, стената или за предмет в помещението.Специалните отвори на всеки един продукт, предоставя възможност за захващане за друга повърхност.

Какво е предназначението им
Този тип усилени сейфови кутии за идеални са съхраняване на важни документи, оръжия и други ценности в офис сгради, къщи и апартаменти. Те гарантират за сигурност на вещите за относително дълъг период от време. Ако се боите от нападение на Вашия дом или офис, този продукт е решението за Вас. А за да сте напълно защитени и от крадци, и от природни стихии (пожар, наводнение) - разгледайте категорията Комбинирани сейфове.

Продукти на страница: