Пощенски кутии и модули | SEIFOVETE.com

Пощенски кутии и модули (12)

В тази категория са поместени пощенски кутии, пощенски модули и модули за кореспонденция, които осъществяват воденето на кореспонденция в жилищни сгради, офиси, банкови институции, къщи, вили и др.


Металните пощенски кутии са изработени от трайна стоманена ламарина и оборудвани със специални предпазни ключалки. Те са предназначени за ежедневна интензивна употреба и са предвидени да са устойчиви при неблагоприятни метеорологични условия.

Важно при покупката на пощенска кутия е тя да е издръжлива, да осигурява пълна безопасност на кореспонденцията /тя не се намокри в дъжда, не избледнява на слънце и не е изложена на други видове опасности/ и трето – важно е кутията да надеждна и с индивидуална ключалка.

Те биват едностранна, двустранна, с капак, различават се по цвят, големина.

Повечето продукти са снабдени с етикет, на който биха могли да се впишат номер на апартамент и имена на собственик.

Какво е предназначението им
Обикновено пощенските кутии на една жилищна сграда, са еднакви. В тези случаи най-често от фирми домоуправители на жилищни сгради се използват многосекционни кутии, предназначени за вход.
Индивидуалните пощенски кутии се използват от собствениците на къщи, вили.
Важно е да се избере такъв модел, който би паснал добре на отреденото свободно място.
 
В онлайн магазин SEIFOVETE.com ще намерите качествени метални изделия, предназначени за използване както от фирми, така и от физически лица. Стараем се да поддържаме най-ниски цени на пощенските кутии, достъпна за всички наши клиенти.
индивидуално гравиране (прилагане на адрес, име на фирма или друго).