Комбинирани сейфове | Сейфовете | SEIFOVETE.com

Комбинирани сейфове (39)

Комбинираните сейфове осигуряват едновременно висока защита при кражба взлом и при пожар в помещението, където се намират. Предназначени са за безопасно съхранение на документи и ценности. Предлагат се в различни класове на взломоустойчивост и пожароустойчивост.

Сейфовете от тази категория за масивни, с дебелина на стените между 55 мм – 105 мм, дебелина на вратата 77 мм – 105 мм. Снабдени са с двоен корпус със специална защита против рязане и разбиване. Сейфът е с прахово полимерно покритие и скрита точка за фиксиране към под или стена, което допълнително би затруднило пренасянето му (допълнителна пречка към теглото му).

Какво представляват комбинираните сейфове
Това са едни от най-здравите сейфове с различни класове противопожарна защита, съчетани с различни класове за защита от взлом. Затова са комбинирани, тъй като изпълняват двойна функция.

С какво тези сейфове са по-сигурни от други
Противовзломните и пожароустойчиви сейфове са изработели от тествани материали, всички средства, вложени в изработката им са сертифицирани за устойчивост на пожар и взлом до съответно ниво. Към всеки сейф се предлага сертфификат на хартиен носител, който гарантира качеството и устойчивостта му.
В SEIFOVETE.com ще намерите 40 модела двойно сигурни сейфове, различни по обем,  размери, дебелина на стените и вратата, цвят, тип на заключване, брой рафтове и са различни класове за взлом и противопожарна защита. Самата брава/ ключалка, болтовете за монтаж и сглобка, пантите - също са огнеупорни и устойчиви на взлом.
Този тип сейфове са перфектната комбинация между защита срещу кражби и пожар.

Какво е предназначението им
Преди да закупите взломоустойчив и огнеупорен сейф, трябва да прецените какво точно бихте искали да съхранявате и да отделите време да се запознаете с различните видове класове за взлом и противопожарна защита. Всичко зависи от ценностите, които бихте искали да съхраните  - независимо дали сте вкъщи или на работа.

  • Клас на взлом S2, пожароустойчивост 30 мин – серия “BRF”- при пожар и температура в помещението до 1000° C, ценностите и документите в сейфа ще останат защитени до 30 мин. Сертифицирани са и за устойчивост на взлом - клас S2 по EN14450.
  • Клас на взлом I, пожароустойчивост 30 мин – серия “ASG”, серия “Garanit” - взломоустойчивост клас I по EN1143-1 и огнеупорност до 30 мин до 1000° C
  • Клас на взлом I, пожароустойчивост 60 мин – серия “Garant” - взломоустойчивост клас I по EN1143-1 и огнеупорност до 30 мин до 1000° C
  • Клас на взлом S2, пожароустойчивост 60 мин – серия “FSB” - при пожар и температура в помещението до 1000° C, ценностите и документите в сейфа ще останат защитени до 30 мин