Плащане | SEIFOVETE.com

Плащане

SEIFOVETE.com е електронен магазин, през който можете да пазарувате лесно, бързо и удобно всякакви видове сейфове, сейфови касети, ключници, кешбоксове и много други и то без да е нужно да ходите до магазин. Сайтът съдържа подробно описание на всеки един продукт, съдържане на всеки комплект, подобни продукти със сходни характеристики. Има подробна информация как точно се пазарува онлайн и разбира се – условия, при които бихте могли да върнете поръчан продукт.

Всички продукти са класифицирани по предназначение, по производител, по вид за заключване (ключалка). Има удобна търсачка, с помощта на която можете да потърсите конкретен продукт по код, по ключова дума, дори по цвят. Всички публикувани цени са с или без ДДС, като цената на всяка стока е за 1 брой и не включва цена за доставка, както и цената на  допълнителната куриерска опаковка, която варира в зависимост от размера и броя на поръчаните артикули.


Как да платите при on-line покупка от SEIFOVETE.com?

Плащане с наложен платежКуриер с наложен платеж – поръчката се заплаща директно на куриера, при получаване. Обърнете внимание, че при избор на този начин на плащане се начислява такса наложен платеж.

 

Плащане банка Банков превод– Заплащането на поръчката става предварително по банков път, след издаване на проформа фактура, служеща като основание за превода. След приключване на поръчката при този метод на плащане, Вие ще получите проформа фактура на електронната поща, която сте посочили.

”Плащане през EasyPay EasyPay – Заплащането на поръчката става предварително чрез системата на EasyPay, след края на поръчката. Системата на EasyPay изпраща потвърждение за поръчката веднага след заплащането и това ускорява доставката. Заплащането става директно в някой от офисите на EasyPay в цялата страна.

Плащане с epay EPay – За да заплатите през системата на ePay е необходимо да имате регистрация в системата. Заплащането на дължимата сума, става предварително чрез системата на ePay, след края на поръчката. Онлайн плащанията за защитени със сертификат за сигурност и криптирана връзка.

Плащане с visa или mastercard Кредитна/Дебитна карта – Връзката е надеждно криптирана и се извършва чрез виртуален терминал към Райфайзен банк.

Поръчката на клиента се доставя на посочения от него адрес при условие, че адресът е посочен точно и е валиден. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована и съгласно ползвания транспорт за доставка. В случай, че клиентът не бъде намерен на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в срока за изпълнение на доставката, поръчката се счита за отказана и SEIFOVETE.com се освобождава от задължението си да изпълни доставката. В такива случаи, когато клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка и допълнителните разходи по новата доставка. Продуктите са в запечатана опаковка от производителя. Имайте предвид, че в цената на стоката в сайта не се включва транспортната опаковка от фирмата доставчик. За определяне на сумата на доставката, към нея се добавя такса гориво, застрахователна премия и наложен платеж (ако е избрана такава опция).


Получаване на доставката:

Можете да следите статуса на поръчката си на следния линк, като в имейла Ви за завършена поръчка ще получите номер на товарителница, по който ще бъде доставена поръчката Ви и можете да следите придвижването.

Ако не желаете да плащате доставка или да чакате - заповядайте в нашия магазин за сейфове и заключващи системи в град Варна.