За нас | SEIFOVETE.com

За нас

SEIFOVETE.com е българска марка вносител на продукти от подбрани производители от Китай. Марката гарантира безупречно качество на предлаганите продукти на достъпна цена. Асортиментът включва сейфове, сейфови касети, кешбоксове, ключници, пощенски кутии както със собствената марка SEIFOVETE.com, така и на световни производители като Mauer, Metal, Promet, Yale. Фирмата предлага завършени цялостни решения за сигурността на Вашия дом, офис, склад и всяко друго помещение. Продуктите се изработват в най-добрите фабрики под постоянен контрол за високо качество и прецизност. Специалистите от техническия екип в производствения отдел са запознати с последните иновации в областта на системите за сигурност. Продуктите им са съобразени с търсенето на пазара за системи за сигурност, както и с нуждите напотребителите, касаещи сигурността на личните им вещи. Цените отговарят на материала, обема,предназначението, вида заключване на всеки продукт.

Има поне 10 причини да сте клиент на SEIFOVETE.com!

  • Разнообразие - SEIFOVETE.com е новосъздаден онлайн магазин за сейфове за вграждане, за оръжия, огнеупорни сейфови касети, депозитни сейфове, сейфове с механичен или електронен код, с ключ, пощенски кутии, каси и много други продукти, според Вашите потребности и вкус.
  • Удобство – През сайта на SEIFOVETE.com можете лесно и бързо да поръчате нужния Ви продукт онлайн и да го получите на адрес, определен от Вас.
  • Бързина - Изградили сме отношения на доверие със Спиди - една от най-големите куриерски фирми в България с офиси в цялата страна (намерете най-близкия офис на Спиди до Вас от следния линк. Можете да получите Вашата поръчка в рамките на един или два работни дни!
  • Коректност – Строго спазваме Политика за защита на личните данни! Фирмата собственик на SEIFOVETE.com, ЕТ „БИБИ – Милен Маринов“ е регистрирана като администратор на лични данни с удостоверение № 313087. За повече информация, посетете страницата на сайта „Лични данни“.
  • Изгодно - Пазарувайки от нас, Вие автоматично ползвате преференциалната тарифа на куриерска фирма Спиди за пратки от/до офис. (Вижте преференциалните ни цени до минус 48% тук)
  • Информираност – С опцията „Проследяване нa пратка", можете да следите постоянно местонахождението на Вашата поръчка, чрез номер на товарителницата, който получавате на имейла си веднага след натискане на бутона „Поръчай“ или след плащане, ако сте избрали метод за плащане, различен от Куриер с наложен платеж.
  • Отзивчивост – За нас „Клиент“ се пише с главно „К“. Винаги, когато се нуждаете от помощ относно продукта, който Ви е нужен за конкретния случай, ние с радост бихме Ви препоръчали най-подходящия продукт според Вашите потребности.
  • Програма „Лоялни Клиенти“ – Ако сте редовен клиент на нашите продукти, Ви даваме възможността да пазарувате на преференциални цени! Вижте как!
  • Сигурност – За да се убедите, че получавате продукта, от който имате нужда, можете да дойдете на място да се уверите в това преди да платите. Тъй като SEIFOVETE.com е подразделение на най-големия ключарски магазин BRAVITE.com, бихте могли с предварително известие (като посочите точния ден, час и продукт), да разгледате предварително желания от Вас продукт на адрес в мострената зала на ул. Генерал Колев 38А. Превърнете виртуалното пазаруване в реално.
  • Качество – Стараем се да Ви предложим най-подходящия за Вас продукт на най-високо качество. SEIFOVETE.com е сертифициран производител на сейфове - Гаранция за качество. Ако все пак качеството на полученият продукт не съответства на очакванията Ви и цената, даваме възможност да върнете продукта в срок от 14 работни дни. Допълнителна информация можете да намерите в Чл. 14 от "Общи условия" на сайта.

В онлайн магазин Seifovete.com ще намерите голямо разнообразие от сейфове и сейфови кутии с отлично качество на най-ниски цени на пазара. Получаваме нови продукти и/или зареждаме вече предлагани такива на всеки 1-2 месеца, в зависимост от Вашите запитвания и нужди. 

От 2015г може да видите, тествате или закупите всички видове и модели сейфове в магазина ни във Варна, на ул. Генерал Колев 38А.

Кратка галерия:

 

Получаване на сейфове

 

Получаване на сейфове пред магазина

 

Нови сейфове в магазина

 

Сейфове и сейфови кутии в магазина

 

Нови сейфове на изодни цени

 

Сейфови касети в наличност

 

Отстъпки за поръчка на количество сейфове

 

 

Метални архивни шкафове

 

Шкафове за документи

 

 С нас Вие сте защитени!