Качество | Сейфовете | SEIFOVETE.com

Гаранция за качество

Сертификат за качество Seifovete.com

Система за контрол на качество

Закупувайки продукти от сайта SEIFOVETE.com, Вие получавате гаранция за висококачествени сертифицирани продукти в отлично състояние. Всички сейфове, сейфови кутии, кореспондентски модули, кешбоксове, ключници на производител SEIFOVETE.com са тествани за качество. Те се изработват в най-добрите фабрики под постоянен контрол за високо качество и прецизност.

 

 

Гаранция за качествоГаранция за качество Seifovete.com

 

SEIFOVETE.com Ви гарантира 100% най-доброто качество за съответната цена! Ако все пак не сте удовлетворени при получаване на продукта очакваме да ни уведомите. Имаме политика за връщане на поръчаната стока в рамките на 14 работни дни. Вижте повече на Общи условия.

Гаранцията за качество включва определени качествени изисквания към всички изходни материали, готови продукти, изисквания към оборудването, производството, определяне на процедури за производство и контрол, осигуряване на обучение за персонала, уточняване на рекламации и анализиране на претенциите.

 

Гарантирана Цена

Многобройни нива на контрол, от старателния избор на материали за производство до грижливото опаковане, гарантират доброто качество на продуктите с марката SEIFOVETE.com. Ето защо ние стоим твърдо зад стойността на всеки един от продуктите си. Гарантираме най-изгодните цени в зависимост от качеството и сигурността на съответния сейф. 

 

SEIFOVETE.com предлага 2 години гаранция на всички сейфове собствено производство!