Сейфовете с магазин и в София | Seifovete.com

Съвсем скоро онлайн магазин Seifovete.com отваря магазин в София!

С удоволствие съобщаваме, че съвсем скоро онлайн магазин Seifovete.com ще има вече и физическа локация в София.

През 2015година ключарски магазин Bravite.com стартира своя собствена онлай платформа, в която предлага специализирани продукти от класа на сейфовете - сейфови касети, кешбоксове, ключници, пощенски кутии, а от около половин година предлага и метални архивни шкафове.
Преди 3 години онлайн магазинът за сейфове Seifovete.com стартира успешно онлайн бизнеса си. Към момента може да се похвалим с нарастващ брой клиенти и все по-висок процент продажби на ден.
Голяма част от предлаганите продукти може да видите, тествате и закупите от Ключарски център Bravite.com На ул. Ген. Колев 38А в град Варна.

Пазарувайки от нас, Вие получавате:
> най-ниски цени;
> качествен продукт;
> изгодни поръчки за количество (в полза на държавни институции, училища, фитнес клубове, сгради и други);
> специални условия за партньори;
> възможност за поръчка с безплатна доставка;
> възможност да тествате преди да купите на място в магазина.

Поради високото търсене и разнообразните продукти, покриващи както нуждите на индивидуалния потребител, така и по-мащабните потребители - сме щастливи да обявим, че откриваме магазин за сейфове и в София! На място ще може да тествате избраният от Вас продукт, да зададете въпроси, свързани със заключване или експлоатация, както и да говорите очи в очи с наш служител.

В магазина ни в София също ще може да намерите всички продукти, предлагани в онлайн магазин Seifovete.com - сейфове за оръжие и ценности, огнеупорни сейфове, усилени сейфове, комбинирани сейфове, хотелски сейфове, депозитни сейфове, сейфове за вграждане, сейфове за автомобили, архивни метални шкафове, пощенски кутии и модули, метални кути, кешбоксове, ключници! Всичко, от което имате нужда за Вашия дом или офис!

Освен сейфове, в магазина ни в София ще Ви предложим и най-популярните и често използвани брави, най-масовите шилдове, стандартните партони за брави, които са най-широко приложими, още катинари, дръжки с розетки и всичко - на широко реномирани производители.

Магазинът за сейфове и сейфови кутии в София ще се намира на централната част на града - лесно достъпен. А стоките в магазина ще са подредени така, че да осигурим безпроблемен и бърз избор.

В магазин за сейфове в София ще получите коректно и компетентно обслужване, разнообразие от модели, размери, както и видове продукти. Широка гама от сейфове за дома и офиса, както и голямо разнообразие от заключващи системи.
Нашите продукти са от доказани производители с минимум 2 години гаранция.

Съвсем скоро в онлайн магазин Seifovete.com ще може освен да поръчвате виртуално както досега, вече ще имате възможност предварително да се информирате за желания от Вас продукт и на място в някой от магазините ни (в София или Варна) - да закупите избраният от Вас продукт.

Очаквайте скоро повече информация кога ще е Grand opening!

 

/public/images/seifovete/Watermark_big_13.jpg

← назад