Защо да изберем сейф с електронна брава Еллкам

Защо да изберем сейф с електронна брава Еллкам

Сейфова касета с електронна брава

Сейфовата касета с електронна брава Еллкам е предназначена за съхранение на документи, ценности и късоцевно оръжие. Сейфът е изработен от конструктивна стомана с дебелина 1,5 мм. Вратите му са изработени от стомана 3 мм. Имат антикорозионно покритие.

Заключването е посредством електронна брава Еллкам, която има четири цифрен потребителски код и в зависимост от софруера до пет подчинени кода. Има възможност за аварийно отваряне отвън. Бравата работи с 9-волтова батерия и е с изключително нисък разход на енергия

 

Защо да изберем сейф с брава Еллкам

Брава с електронно заключване е изключително издръжлива на натиск /в някои случаи до 5000кг./ Потребителят на такъв вид брава има възможност освен да записва сам нови чипове към системата, също и да забранява или разрешава работата на конкретни номера чипове, които вече са записани в паметта ѝ.

 

Особености на бравата

При този вид сейф, сигурността на съхраняваните в него вещи, е така да се каже в "ръцете" на електронната брава! Защо тя е толкова сигурна?

Електронна брава Еллкам има четири цифрен потребителски код и в зависимост от софруера до пет подчинени кода. Има възможност за аварийно отваряне отвън. Бравата работи с 9-волтова батерия и е с изключително нисък разход на енергия.

 

Предимства и недостатъци

 Електронното отключване/ заключване на сейфът с брава Елкам е с по-голяма издръжливост /т.е. срокът им на амортизация е сравнително дълъг/. Друг огромен плюс е, че няма да Ви е нужна една връзка с ключове за отключване, а и да не забравяме, че има 2 години гаранция.

Както всяка електроника и електронната заключваща система си има недостатъци. Основният е, че винаги е възможно бравата да блокира временно в даден момент, а причината остава неясна за човек, който не е специалист и тъй като все още не е много широко разпространен вариант за заключване, цените са сравнително високи.

Що се отнася до сигурност обаче, скъпия продукт определено е по-сигурен. Ако решите да се сдобиете именно с този сейф, Ви препоръчваме да го понтирате здраво за под или стена. Така ще е много по-устойчив, а електронната брава ще го направи непробиваем.

ВНИМАНИЕ: За заключващия код Ви препоръчваме да не използвате лични данни /дата на раждане, телефонен номер и т.н./, тъй като те лесно могат да бъдат отгатнати.

Подробни инструкции за експлоатация на електронна брава Еллкам може да намерите на следния линк.

← назад