Как да отключим сейф с ел. ключалка за по-малко от 5 секунди?

Как да отключим сейф с ел. ключалка за по-малко от 5 секунди?

Mr. Locksmith е известна канадска компания за професионални ключарски услуги. С повече от 10-годишен авторитет сред населението на град Калгари, компанията е станала символ на сигурността! Другата основна дейност на тази компания е разработването на нови методи за екстрено отключване на всякакви сейфове, независимо дали електронни или механични, като по този начин се демонстрират техните недостатъци и съответно, се повишава тяхната надеждност.

В тази връзка скоро излезе интересна статия подкрепена от клип в YouTube как шефът на тази компания отваря солиден сейф с електронна кодова брава само за около 2 секунди само с помощта на мощен магнит от никел, легиран с редкоземен метал, обвит в ... чорап.

Хората най-често избират по-солиден и тежък сейф, мислейки си, че те ще са по-здрави и по-надеждни съответно. Но въпреки предимствата, трябва да е ясно, че абсолютно всеки сейф има някъде слабо място. Откривайки и демонстрирайки недостатъците, тази фирма помага за подобряване качеството на продуктите и съответно за удовлетвореността на потребителите.

← назад