Магазин за сейфове в София и Варна | Seifovete.com

Магазин за сейфове в София и Варна

Локация магазин Seifovete.com Варна

Магазин Seifovete.com беше открит през 2015 година само и единствено функциониращ като онлайн магазин. В него се предлагат разнообразие от сейфове за съхранение на ценни книжа, бижута, пари, както и по-масивни продукти като каси за ловни оръжия, лап-топи, голямо количество архивни папки и документи. Година по-късно продуктите от онлайн магазин Seifovete.com започнаха да се предлагат и в мострена зала Bravite.com на ул. Генерал Колев 38А, където на място може да тествате, да се консултирате с колеги-специалисти.

 

Продукти

Всеки продукт е предварително тестван в контролирана среда, преди да бъде пуснат на пазара, за да гарантира сигурност и дълъг период на експлоатация. Видовете сейфове и каси саспоред различно предназначение, размери, тегло, устойчивост, начин на заключване и монтаж. По категории са разделени според тяхното предназначение - за оръжие и ценности, за ловни оръжия, огнеупорни, за вграждане, депозитни, хотелски.

 

Кратка галерия

 


 Локация магазин Seifovete.com София

През 2019 година Seifovete.com се разраства и е открит нов магазин в столицата! Намира се на чудесно място в центъра на София на ул. Пиротска 91, в близост до което се намират метро станции, спирки за автобуси, тролеи и трамваи.

 

Продукти

В магазин Seifovete.com в София разполагаме с пълна гама сейфове и сейфови кутии, които виждате и в онлайн магазина - сейфове за оръжие и ценности, огнеупорни сейфове, усилени сейфове, комбинирани сейфове, хотелски сейфове, депозитни сейфове, сейфове за ловно оръжие, сейфове за вграждане, архивни шкафове, сейфове за автомобили, пощенски кутии и модули, метални кутии, кешбокс, ключници.

 

Кратка галерия

← назад