Креативни идеи за подарък!

Креативни идеи за подарък!

Дървена сейфове кутия

Депозитната сейфова кутия, която ще Ви представим по-долу, е чудесен артикул за интериорния дизайн вкъщи. 
Този модерен сейф, изработен от дърво и наречен Mr. Knox, е изключителна интерпретация на типична метална сейфова кутия.
Този нов дизайн го прави доста подходящ за почти всеки интериор. Заключващите механизми провокират всеки да поиска да го огледа от близо. 
Такъв сейф от дърво би бил доста подходящ за работен кабинет, тъй като той не е обикновена кутия за съдържане на вещи, а е предназначен за колекционери и ценители на вино.
Сейф - направи си сам
Сейфова кутия GEARS е чудесна комбинация между полезното с приятното. Този сейф е реален, може да се използва като такъв. Заключва се с комбинация от 3 цифри.
Невъзможно е да демонтирате сейфа, който е заключен както трябва, без да го нараните. Той е едновременно сейф и пъзел.
Материалът, от който е направен, е висококачествен шперплат. Размерите са 196х185х176мм, а вътрешните размери 155х140х105мм.
Вижте снимките по-долу, намерете ги и разберете правилата на играта.
Сейф за плажа? 
Мнозина не биха поспорили за ползата от такъв сейф. Но, ако е достатъчно здрав и издръжлив за 5-10мин поне, това би ви спечелило време да реагирате срещу злоупотреби.
BeachSafe разполага с цифрова система за лесно заключване, прикрепена към чадъра Ви или може да се използва отделно. Лесно може да съхраните Вашия смартфон, слънчеви очила, портфейл и други ценности.
Друг вид сейф за плажа е т.нар. Gusciobox. Той представлява хладен контейнер с ключалка. Има възможност да се прикачи към плажни чадъри, шезлонги и др. И съхранява също вашия смартфон, слънчеви очила, портфейл далече от жегата и в същото време на една ръка разстояние от Вас.
Друго предложение за експериметаторите - Travel Safe Lock Box е преносим личен сейф. Можете лесно да го прикрепите към вашия плажен чадър или други плажни мебели. Той е снабден с рестартируема 4-цифрена електронна брава и стоманена проволка. Разполага с удобна вътрешна облицовка за по-голяма защита.
 
 
Ако Ви е била интересна статията, значи със сигурност ще Ви допаднат и моделите сейфве за автомобили, които предлагаме в нашия онлайн магазин.

← назад