Защо да изберете SEIFOVETE.com?

Защо да изберете SEIFOVETE.com?

Бихме искали да вярваме, че след 10 убедителни причини, Вие ще изберете именно нас!

 

Безплатна доставка при покупка на 100лв!

 

Точно така – ако поръчката Ви надхвърля сумата от 100лв, то Вие го получавате на адрес, посоченот Вас, в рамките на два (2) работни дни и то БЕЗПЛАТНО!


ОЩЕ

Качествени сейфове
Отзивчив персонал

Отзивчив персонал!

 

За нас всеки клиент е специален. Уверете се сами! Ако се нуждаете от информация при закупуването на сейф, ключник, кешбокс или който и да е друг продукт, свържете се с нашите Продавач-консултанти на телефон 0893 334 218.

До минус 30%

 

Винаги предлагаме продукти на ПРОМОЦИЯ с до 30% намаления на цените им. Това ни прави най-конкурентоспособни на пазара за сейфове и сейфови кутии!

 


ОЩЕ

Сейфове на промоция
Адаптивен сайт

Адаптивен сайт

 

Нашият онлайн магазин е създаден така, че да Ви улесни в намиране на подходящия продукт за вас – разделение на категории, опции за сортиране, възможност за сравнение между два или повече продукти, снимки, видеа и др.

Монтаж и инсталиране на сейфове

 

Работим съвместно ключарски център BRAVITE.com и верига ключарски ателиета TOPKLUCHARI.com, така че ако имате нужда отмонтаж или поправка на закупен от нас продукт, ние сме насреща!
Партньори
Изгодни сейфове

Гарантирано най-ниски цени!

 

Винаги се стараем да предлагаме сейфовете на най-добрите цени съобразно конкуренцията. Уверете се сами.

 

Гаранция за качество!

 

При покупка на продукт на производител SEIFOVETE.com, Вие получавате две (2) години гаранционен срок на сейфа. В случай, че има причина да се откажете от получената стока, това може да сторите в рамките на 14 дневен срок.

 


 


ОЩЕ

Качествени сейфове
Книга за гости

 

Коментари от потребители!

 

Какво по-явно доказателство за качеството на продуктите от мнението на други потребители?

 


 

 


ОЩЕ

 

Сигурен транспорт!

 

Доставка с куриерска фирма Спиди до Вашия дом или до офис. Сигурно и на време! Също така винаги бихте могли да проследите Вашата пратка.

 

 

 


ОЩЕ

 

Безплатна доставка
Сигурност на личните данни

 

Сигурност при поръчка онлайн!

С внимание се грижим личните данни на потребителите да бъдат максимално защитени от губене, промяна, неоторизирано публикуване или каквато и да билa друга форма на злоупотреба.


 

 


ОЩЕ

 

← назад