Всичко за доставката в Seifovete.com

Всичко за доставката в Seifovete.com

Лесна доставка в SEIFOVETE.com

 

Клиентите на Seifovete.com ползват преференциални цени за доставка, достигащи до 46% отстъпка от стандартните цени!

 

Изисквания към клиента

Клиентът има задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. Поръчката на клиента се доставя на посочения от него адрес при условие, че адресът е посочен точно и е валиден. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована и съгласно ползвания транспорт за доставка. При посочени неверен или грешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката, Seifovete.com не носи отговорност за неточно изпълнение на поръчката в следствие на подадената невярна информация от Потребителя. В случай, че клиентът не бъде намерен на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в срока за изпълнение на доставката, поръчката се счита за отказана и Seifovete.com се освобождава от задължението си да изпълни доставката. В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка и допълнителните разходи по новата доставка.

 

Срок на доставка:

Срок на доставка на поръчката зависи от избрания начин на доставка. Ако методът на плащане предполага предварително заплащане, то срокът за доставка започва да тече от момента на получаване на плащането на клиента от Seifovete.com.

  • За икономична доставка – 2 работни дни от датата на изпращане на поръчката към клиента
  • За експресна доставка – на следващия работен ден след изпращане на поръчката от нас /заплаща се от клиента/

* Срокът може да бъде удължен при официални празници и/или почивни дни, със срока на неработните дни.

** Поръчки направени след 16:00 часа се обработват на следващия работен ден. Очаквайте да получите писмо с код за проследяване на пратката, след като бъде изпратена.

 

Място на доставката:

  • До адрес, посочен от клиента
  • До най-близкия до Вас офис на Спиди /обикновено този метод е по-евтин/

 

Цена на доставката:

Цената на доставката се начислява автоматично към стойността на поръчката. Kъм нея се калкулират допълнителни такси, зададени от куриерската фирма - такса гориво, която се променя ежемесечно, такса обявена стойност/ застраховка или такса "Tежък пакет" и Такса товаро-разтоварни операции, в зависимост от теглото на поръчката, както и такса Наложен платеж, ако е избран такъв начин на плащане.

Цената на доставката варира според това, дали е избрана икономична или експресна, както и дали е до адрес или до офис на доставчика.

 

Веднага след направена от Вас поръчка и избран методна доставка, Вие ще получите информационен имейл, съдържащ обобщена информация за:

  • детайли на поръчката /дата на поръчката, метод на плащане, начин на доставка/;
  • адрес на доставката;
  • поръчан продукт – модел, количество, цена.

 

Seifovete.com не носи отговорност за забава на доставката, поради независещи от нас обстоятелства, като например забавяне от страна на куриера, извършващ доставката.

При извършване на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно отПотребителя и/или упълномощено от него лице. При констатиране на външни видимидефекти – евентуални повреди, удари и други щети, установени при доставка, Потребителят следва да подпише протокол за щети в присъствието на куриера, в който описва констатираните дефекти и незабавно уведомява Seifovete.com на тел. 0893 334 218.

← назад